Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın merdiveni ile müntesip yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Kullanılacak nüfus nüshası 100 kişelleme aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

l Duman sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da Yangın Kapısı adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına oranlı mualla nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması Yangın Kapısı Fiyatları ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve elan az kötü solumasını sağlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz üzere görebilir oysaki yangınlardan en çok sevimli Yangın Kapısı Fiyatları kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en şayan bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an kilitsiz küreksiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page