Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

If you do not want that we track your visist to our site you gönül disable tracking in your browser here:

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem esrarın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Binalarda belirli standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Göreceksiniz ki bu aşama faik nitelikli yangın kapılarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil başlamak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına Yangın Çıkış Kapısı katkı tedariklemek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page